Så startar du företag på enklaste sätt

Så startar du företag på enklaste sätt

Ett bra sätt att förbättra sin ekonomi på är genom att driva eget företag. Då får du en extra inkomstkälla. Det enklaste sättet att starta företag är genom att överlåta faktureringen åt ett externt företag. Då kan du driva företag utan att behöva hålla på med krånglig administration.

Fakturera utan företag

Det är just krånglet, administrationen, deklarationen och liknande saker som gör att många svenskar med riktigt bra företagsidéer aldrig kommer till skott. Du vill kanske erbjuda konsulttjänster över nätet, passa hundar, driva cateringfirma, klippa hår eller fotografera på sidan om av ditt vanliga arbete. Eller så drömmer du om att vara företagare, men tycker att steget är så stort. Den enklaste lösningen är då att låta ett externt företag, som Frilans Finans, vara företagare åt dig. Du säljer din service, men överlåter alla fakturor åt dem. På papperet är du alltså inte företagare. Däremot får du göra avdrag för inköp av datorn eller annan utrustning som du behöver via Frilans finans. Gå in på Frilans finans som hjälper dig att fakturera utan företag och gör verklighet av din företagsdröm.

Ekonomiska fördelar

Det finns många ekonomiska fördelar att driva företag vid sidan om. Först och främst kan du tjäna mer pengar. Istället för att hoppas på en löneförhöjning eller byta jobb, så kan du fortsätta på ditt jobb samtidigt som du får in mer på bankkontot varje månad. Att driva företag är också väldigt roligt. Du har en kreativ idé som du gör verklighet av. Du tar ansvar för ditt liv, din vardag och din ekonomi. Det som är så bra med att starta företag men att överlåta faktureringen till Frilans finans är att du kan testa på att vara företagare, utan att gå all in. Möjligheten att få bättre ekonomi, betala av lånen och leva en mer spännande och intressant vardag underlättar enormt om du har eget företag. För att verkligen få bättre ekonomi är det klokt att ha en ekonomisk plan. Du bör investera pengarna du tjänar i din verksamhet, i aktier eller betala av på lånen. Det är också smart att spara ihop ett rejält sparkapital på banken.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar